Mautic Community Forums

Form doesn't shows up in focus after 2.10.1 update

Hi,



I have a problem, please help!



After the last update (2.10.1), my form doesn’t shows up in the focus anymore.



Here is a screenshot:



Screenshot1.jpg



Someone could help me, please?



Thanks!

Hi,

I have a problem, please help!

After the last update (2.10.1), my form doesn’t shows up in the focus anymore.

Here is a screenshot:

Someone could help me, please?

Thanks!

+1 I’ve noticed the same thing.
After the update, the forms disappeared on Focus items.

As a workaround, HTML and Editor are working. But the problem is that only Modal works, and it appears in the top left corner, without dimming the background.

When I choose notification, it also goes to the top left corner, but it’s empty, without any content or form.

+1 same thing

No more form appears on Focus items.

Thanks for your help !

Instead of Basic Submit Mode or Editor SUbmit Mode, try to use HTML Submit Mode and insert {focus_form}.

Editor e HTML modes are not working properly in full page takeovers too.

Only modal works for while, at the top left corner, like goranculibrk said.

Thank you guys!

have you checcked with clear cache and update schema

The same problem. The Focus item don’t work fine. :frowning:

We are kind of having the same problem with the focus items since the last update. When we activate the floating bar on top none of the buttons on the page are clickable… When we deactivate the bar all buttons work again …

We had some warnings in the console about deprecated scrollEvents etc.
but now errors.

Only happened since the 2.10.1 update.

Exit-intent was also all messed up but fixed after re-saving it.

Clear cache and update schema does not solved the problem either, unfortunately.

Its working again after the last update!

@thiagonb100 Cheers