Mautic Community Forums

Form not working with https

Hi, i am using https through cloudflare.

And i have created a form + landing page on mautic.

The url is https://mka.smartlaunch.pt/fuckup-nights-sign-up

It works on desktop, but it does not load on ipad or iphone.



To open the form on ipad or iphone i have to use the url without the s from https.

Like this: https://mka.smartlaunch.pt/fuckup-nights-sign-up



To see the logo at the top of the page i had to remove the s from https from the img src also.



Can someone help me?

Thanks

Sofia

Hi, i am using https through cloudflare.
And i have created a form + landing page on mautic.
The url is https://mka.smartlaunch.pt/fuckup-nights-sign-up
It works on desktop, but it does not load on ipad or iphone.

To open the form on ipad or iphone i have to use the url without the s from https.
Like this: https://mka.smartlaunch.pt/fuckup-nights-sign-up

To see the logo at the top of the page i had to remove the s from https from the img src also.

Can someone help me?
Thanks
Sofia

I always hear about a problem with CloudFlare HTTPS try to remove CloudFlare and also check the follow errors

Mixed Content: The page at 'https://mka.smartlaunch.pt/fuckup-nights-sign-up' was loaded over HTTPS, but requested an insecure image 'http://mka.smartlaunch.pt/images//c779b0d0446a33a94b4065201f97a607.png'. This content should also be served over HTTPS. mtc.js:12 Mautic tracking is not initiated correctly. Follow the documentation. mtc.js:10 Mautic tracking is not initiated correctly. Follow the documentation.