Mautic Community Forums

SMTP configuration failed

Hi,

I’m Luca from Milan, Italy.

I am having difficulty configuring the email in Mautic. This is the message that appears when i do the ‘Connection Test’:



Failed to authenticate on SMTP server with username “luca@comprooromilano.info” using 2 possible authenticators

++ Starting Swift_SmtpTransport << 220-am15.siteground.biz ESMTP #4 Wed, 09 Nov 2016 11:47:06 +0100 220-We do not authorize the use of this system to transport unsolicited, 220 and/or bulk e-mail. >> EHLO www.comprooromilano.info << 250-am15.siteground.biz Hello www.comprooromilano.info [107.6.153.242] 250-SIZE 52428800 250-8BITMIME 250-AUTH LOGIN PLAIN 250 HELP >> AUTH LOGIN << 334 VXNlcm5hbWU6 >> bHVjYUBjb21wcm9vcm9taWxhbm8uaW5mbw== << 334 UGFzc3dvcmQ6 >> KExvcmxlcmNob2hlOCk= << 535 Incorrect authentication data !! Expected response code 235 but got code “535”, with message "535 Incorrect authentication data " (code: 535) >> RSET << 250 Reset OK >> AUTH PLAIN bHVjYUBjb21wcm9vcm9taWxhbm8uaW5mbwBsdWNhQGNvbXByb29yb21pbGFuby5pbmZvAChMb3JsZXJjaG9oZTgp << 535 Incorrect authentication data !! Expected response code 235 but got code “535”, with message "535 Incorrect authentication data " (code: 535) >> RSET << 250 Reset OK




I tried to change the SMTP, but doesn’t work.

I’m using Siteground server.

Can you help me?



Luca M.

Hi,
I’m Luca from Milan, Italy.
I am having difficulty configuring the email in Mautic. This is the message that appears when i do the ‘Connection Test’:

Failed to authenticate on SMTP server with username “luca@comprooromilano.info” using 2 possible authenticators
++ Starting Swift_SmtpTransport << 220-am15.siteground.biz ESMTP #4 Wed, 09 Nov 2016 11:47:06 +0100 220-We do not authorize the use of this system to transport unsolicited, 220 and/or bulk e-mail. >> EHLO www.comprooromilano.info << 250-am15.siteground.biz Hello www.comprooromilano.info [107.6.153.242] 250-SIZE 52428800 250-8BITMIME 250-AUTH LOGIN PLAIN 250 HELP >> AUTH LOGIN << 334 VXNlcm5hbWU6 >> bHVjYUBjb21wcm9vcm9taWxhbm8uaW5mbw== << 334 UGFzc3dvcmQ6 >> KExvcmxlcmNob2hlOCk= << 535 Incorrect authentication data !! Expected response code 235 but got code “535”, with message "535 Incorrect authentication data " (code: 535) >> RSET << 250 Reset OK >> AUTH PLAIN bHVjYUBjb21wcm9vcm9taWxhbm8uaW5mbwBsdWNhQGNvbXByb29yb21pbGFuby5pbmZvAChMb3JsZXJjaG9oZTgp << 535 Incorrect authentication data !! Expected response code 235 but got code “535”, with message "535 Incorrect authentication data " (code: 535) >> RSET << 250 Reset OK

I tried to change the SMTP, but doesn’t work.
I’m using Siteground server.
Can you help me?

Luca M.