Mautic Community Forums

Webhook Not Executing

Hi, all:



I’m looking to send lead score updates from Mautic to Campaign Monitor (an email marketing platform).



The way I’m attempting to do this is through a Mautic webhook (Lead Point Change (Increase/Decrease) Event) to a Zapier URL (https://zapier.com/hooks/catch/942857/2ntkn4/), then mapped through to custom and standard fields in Campaign Monitor. A rule then reads the numeric field, and determines whether or not to send automated emails on whether it’s greater than 99 or not.



The hook->Zapier->CM data flow definitely works; it created a test subscriber (http://www.screencast.com/t/KGJcAR0p5). Problem is, even though I’ve created scoring changes (http://www.screencast.com/t/OA6sFbNMDN), the webhook has not been executed (http://www.screencast.com/t/jomLpohoT).



What am I doing wrong?



Thanks!


Hi, all:

I’m looking to send lead score updates from Mautic to Campaign Monitor (an email marketing platform).

The way I’m attempting to do this is through a Mautic webhook (Lead Point Change (Increase/Decrease) Event) to a Zapier URL (https://zapier.com/hooks/catch/942857/2ntkn4/), then mapped through to custom and standard fields in Campaign Monitor. A rule then reads the numeric field, and determines whether or not to send automated emails on whether it’s greater than 99 or not.

The hook->Zapier->CM data flow definitely works; it created a test subscriber (http://www.screencast.com/t/KGJcAR0p5). Problem is, even though I’ve created scoring changes (http://www.screencast.com/t/OA6sFbNMDN), the webhook has not been executed (http://www.screencast.com/t/jomLpohoT).

What am I doing wrong?

Thanks!