Mautic Community Forums

E-mail editor - no toolbar

FIRST: I use the cloud version of mautic.



I am using https://drive.google.com/file/d/0B-xh9Kfn5X4oNV85YllNd3N3VHc/view?usp=sharing as my e-mail template. Is based upon really simple responsive HTML template (https://github.com/leemunroe/responsive-html-email-template).



I checked the code in W3 html checker no errors (some errors buts thats for obsolete items).



Next i paste the code in to the Mautic e-mail editor. Give it a name, click save.



When i then go back to the just created e-mail and click edit:


  1. i dnot see a toolbar
  2. teh progression bar keeps going



    See https://drive.google.com/file/d/0B-xh9Kfn5X4oN0p4X3pOd2IwZjA/view?usp=sharing



    I think the email editor is changing the html code, with the result an error OR the html code is wrong. But i checked it in W3 html checker with no (big) error.



    Help is appreciated cause now i can’t continue creating e-mails.



    Thanks,



    Marten

FIRST: I use the cloud version of mautic.

I am using https://drive.google.com/file/d/0B-xh9Kfn5X4oNV85YllNd3N3VHc/view?usp=sharing as my e-mail template. Is based upon really simple responsive HTML template (https://github.com/leemunroe/responsive-html-email-template).

I checked the code in W3 html checker no errors (some errors buts thats for obsolete items).

Next i paste the code in to the Mautic e-mail editor. Give it a name, click save.

When i then go back to the just created e-mail and click edit:

  1. i dnot see a toolbar
  2. teh progression bar keeps going

See https://drive.google.com/file/d/0B-xh9Kfn5X4oN0p4X3pOd2IwZjA/view?usp=sharing

I think the email editor is changing the html code, with the result an error OR the html code is wrong. But i checked it in W3 html checker with no (big) error.

Help is appreciated cause now i can’t continue creating e-mails.

Thanks,

Marten

anybody?