Mautic Community Forums

Email Broke

This is in the log file, no idea, what needs to happen. Cleared cache sense that always seems to be the first suggestion, still get this:



[2015-12-17 02:53:53] mautic.WARNING: PHP Warning: require(//app/cache/prod/doctrine/orm/Proxies/__CG__MauticCategoryBundleEntityCategory.php): failed to open stream: No such file or directory - in file //vendor/doctrine/common/lib/Doctrine/Common/Proxy/AbstractProxyFactory.php - at line 207 [] []

[2015-12-17 02:53:53] mautic.ERROR: Fatal: require(): Failed opening required ‘//app/cache/prod/doctrine/orm/Proxies/__CG__MauticCategoryBundleEntityCategory.php’ (include_path=’.:/usr/share/php:/usr/share/pear’) - in file //vendor/doctrine/common/lib/Doctrine/Common/Proxy/AbstractProxyFactory.php - at line 207 [] []

This is in the log file, no idea, what needs to happen. Cleared cache sense that always seems to be the first suggestion, still get this:

[2015-12-17 02:53:53] mautic.WARNING: PHP Warning: require(//app/cache/prod/doctrine/orm/Proxies/__CG__MauticCategoryBundleEntityCategory.php): failed to open stream: No such file or directory - in file //vendor/doctrine/common/lib/Doctrine/Common/Proxy/AbstractProxyFactory.php - at line 207 [] []
[2015-12-17 02:53:53] mautic.ERROR: Fatal: require(): Failed opening required ‘//app/cache/prod/doctrine/orm/Proxies/__CG__MauticCategoryBundleEntityCategory.php’ (include_path=’.:/usr/share/php:/usr/share/pear’) - in file //vendor/doctrine/common/lib/Doctrine/Common/Proxy/AbstractProxyFactory.php - at line 207 [] []

Sometimes that happens when there is a request while Symfony is in the middle of rebuilding it’s cache. Are you getting it consistently?

repeated 4 times over a half hour

Hello,

How to solve this problem?
I’m upgrade to version 1.3 and crash all.

Help plz