Mautic Community Forums

Mandrill Sending - Internal mail links broken

Hi guys.



First post on the forum, I’m new to Mautic but I love it!

I have stayed in Allyde Mautic Cloud - Pro



A few minutes ago send mail from a campaign.

I set up an account and buy Mandrill for Emails.



In the mail editor mautic I see everything well.

If sending mail from servers Allyde mautic, everything works ok. Internal links redirected correctly to my website.



But if Emails are send with Mandrill, the internal links stop working and have a 404 error.



It seems that mandrill not interpret the http, before the internal link.

Send 450 emails with broken links, really a bad first step in mautic.



I can help you correct the error in the future?

Hi guys.

First post on the forum, I’m new to Mautic but I love it!
I have stayed in Allyde Mautic Cloud - Pro

A few minutes ago send mail from a campaign.
I set up an account and buy Mandrill for Emails.

In the mail editor mautic I see everything well.
If sending mail from servers Allyde mautic, everything works ok. Internal links redirected correctly to my website.

But if Emails are send with Mandrill, the internal links stop working and have a 404 error.

It seems that mandrill not interpret the http, before the internal link.
Send 450 emails with broken links, really a bad first step in mautic.

I can help you correct the error in the future?

Hi, what the broken links in the email looked like in your email before send and after send?

I have same/related issue (I think) :
https://www.mautic.org/community/index.php/3054-tracking-replacement-codes-not-working-in-live-email/