Mautic Community Forums

No visit into my dashboard using self hosted version

Hi!



Thanks for this great idea. However, I can’t use the self hosted version.

I installed it on my server and I defined cron tasked via SSH. Also, I added the javascript tracking code into my layout (I’m using Laravel 5). However I can’t see any hits on my dashboard.



The javascript is well executed because I can see this message in In the console :

Code:
mtc.js:8 XHR finished loading: OPTIONS "https://mautic.88daystowork.com/mautic/mtc/event". XHR finished loading: POST "https://mautic.88daystowork.com/mautic/mtc/event".

However, in the network tab the 'event' response {"success":0}. Maybe the problem is here.
Here, is the link of the website tracked if you want to have a look : https://88daystowork.com

I read all the documentation and checked in the forum but It's still not working.
Do you know how to solve this issue ?

Thanks,

Arnaud

Hi!

Thanks for this great idea. However, I can’t use the self hosted version.
I installed it on my server and I defined cron tasked via SSH. Also, I added the javascript tracking code into my layout (I’m using Laravel 5). However I can’t see any hits on my dashboard.

The javascript is well executed because I can see this message in In the console :

mtc.js:8 XHR finished loading: OPTIONS "https://mautic.88daystowork.com/mautic/mtc/event". XHR finished loading: POST "https://mautic.88daystowork.com/mautic/mtc/event".

However, in the network tab the ‘event’ response {“success”:0}. Maybe the problem is here.
Here, is the link of the website tracked if you want to have a look : https://88daystowork.com

I read all the documentation and checked in the forum but It’s still not working.
Do you know how to solve this issue ?

Thanks,

Arnaud

I have the same problem. Did you manage to solve it?

My problem is that I had a reverse HTTPS proxy in front of mautic, and the certificate had an issue