Mautic Community Forums

Not saving campaign

Hi all,



I can’t seem to figure out why my campaigns are not saving.



After creating a campaign I hit the save and exit button. The status bar on top of the screen is blinking once or twice and then it all stops. The save and exit buttons turn grey and nothing had happened.



Refreshing the browser shows me that the campaign is not saved.



Can somebody push me in the right direction to a solution?



Few specs:

  • PHP Version 5.6.19
  • Mautic v1.3.1
  • SSL certificate on server
  • Cloudflare CDN (currently disabled to test)





    jandewit

Hi all,

I can’t seem to figure out why my campaigns are not saving.

After creating a campaign I hit the save and exit button. The status bar on top of the screen is blinking once or twice and then it all stops. The save and exit buttons turn grey and nothing had happened.

Refreshing the browser shows me that the campaign is not saved.

Can somebody push me in the right direction to a solution?

Few specs:

  • PHP Version 5.6.19
  • Mautic v1.3.1
  • SSL certificate on server
  • Cloudflare CDN (currently disabled to test)

jandewit

Well… I have a work around for the issue.

I restored a backup from last week and the issue was gone.
Back to version 1.2.4. it is…

Anyone else with this error? Couldn’t find it in the community using the search function, though.

I have the same problem went i use Google Chrome, but in Firefox i don’t have that problem.

Hello
I have this exact same problem.

Tried on Chrome Version 49.0.2623.112 (64-bit), Firefox 48.0.2 and Safari 6.2.
I’m using a Mac OSX 10.8.5.

Im I too outdated for Mautic or is it another problem?

Actually I updated my MacOS and all my browsers.
Tryed on Opera, Firefox and Chrome.
Then I tried in different versions of Windows and with different browsers.
Still didn’t work.
Can anyone enlight my journey?