Mautic Community Forums

Mautic Outlook Plugin & addon

version 2.8.1 doesn’t contain a fix, either did 2.9.0 or 2.9.1 or 2.10.0 or 2.10.1 that just came out. Before version 2.8.1 it was working for me and now i see more and more people who can’t get outlook working it just stopped. before the problem the url never used or had a port number to go with the outlook url string you have to have. the outlook update in mautic for the past multiple versions only used http://mauticdomain.com/index.php or https://mauticdomain.com/index.php since mautic updated outlook plugin itself having to use the port number it has totally stopped working the http://mauticdomain.com:443/index.php is what it shows now in mautic that requires to be added to outlook plugin addon this is what has caused the problem.



This is the only error i get and application in the plugins that i can’t get working other than that everything works great. This sucks because it’s extremely useful using outlook with mautic. I haven’t done a thing from when it was working until when it has stopped working. i had tried the update with that required url of mautic with the :443 and that didn’t help. So how does this get fixed.



[2017-09-19 18:07:46] mautic.ERROR: Outlook: signatures don’t match [] []

[2017-09-19 18:07:46] mautic.ERROR: Outlook: query variables are empty [] []

version 2.8.1 doesn’t contain a fix, either did 2.9.0 or 2.9.1 or 2.10.0 or 2.10.1 that just came out. Before version 2.8.1 it was working for me and now i see more and more people who can’t get outlook working it just stopped. before the problem the url never used or had a port number to go with the outlook url string you have to have. the outlook update in mautic for the past multiple versions only used http://mauticdomain.com/index.php or https://mauticdomain.com/index.php since mautic updated outlook plugin itself having to use the port number it has totally stopped working the http://mauticdomain.com:443/index.php is what it shows now in mautic that requires to be added to outlook plugin addon this is what has caused the problem.

This is the only error i get and application in the plugins that i can’t get working other than that everything works great. This sucks because it’s extremely useful using outlook with mautic. I haven’t done a thing from when it was working until when it has stopped working. i had tried the update with that required url of mautic with the :443 and that didn’t help. So how does this get fixed.

[2017-09-19 18:07:46] mautic.ERROR: Outlook: signatures don’t match [] []
[2017-09-19 18:07:46] mautic.ERROR: Outlook: query variables are empty [] []