Mautic Community Forums

Campaign Not Working

I sent a campaign two days ago but now it is no longer working. I haven’t upgraded to 2.9 yet. My folders and files are all writeable, server says zero errors, and mautic logs replies: “Today’s Mautic error log is empty. Check server error log for error messages Mautic didn’t have a chance to catch.”



I tested the cron updates using SSH and it does not show anything is pending :



Triggering events for campaign 5

Triggering first level events

0 total events(s) to be processed in batches of 100

0 event(s) executed



Triggering scheduled events

0 total events(s) to be processed in batches of 100

0 event(s) executed



Triggering ‘non-action’ events

0 event(s) executed



Can someone give me some assistance?

I sent a campaign two days ago but now it is no longer working. I haven’t upgraded to 2.9 yet. My folders and files are all writeable, server says zero errors, and mautic logs replies: “Today’s Mautic error log is empty. Check server error log for error messages Mautic didn’t have a chance to catch.”

I tested the cron updates using SSH and it does not show anything is pending :

Triggering events for campaign 5
Triggering first level events
0 total events(s) to be processed in batches of 100
0 event(s) executed

Triggering scheduled events
0 total events(s) to be processed in batches of 100
0 event(s) executed

Triggering ‘non-action’ events
0 event(s) executed

Can someone give me some assistance?

Is there anyone that SHOULD be getting emails from the campaign currently?

Yes. I have used both a test segment and a production segment of 30 people and neither has triggered.

Shout out to @denispavliha for his awesome trick. I must have done this initially without realizing the steps.

https://www.mautic.org/community/index.php/7499-trick-how-to-send-campaign-to-existing-segment-members/p1#p24281