Mautic Community Forums

Campaign Triggers Aren't working - Help :(

Okay, I’m going to be as specific as I can… by using PICTURES! So, I’ve setup a campaign in Mautic and have been trying to test it out and it’s not working. The campaign is simple - someone opts-in to a form, they are then added to a specific list, and then sent an email (both actions happen immediately when triggered).



Yet, when I opt-in the form registers the opt-in, the campaign registers the opt-in, and the triggers simply don’t work - the opt-in is not added to the list specified nor sent the email.



Here’s what I’m looking at:



The Campaign Flow



http://imgur.com/cpivKck



As you can see here, I have marked opt-ins to be added to “autobody_optin_list” when triggered



http://imgur.com/0AWIghU



Here is that list, which is the same title



http://imgur.com/qeifHOr



Here you see that an email is also supposed to send upon being triggered “autbody nurture 1”



http://imgur.com/qeifHOr



Here is that same title email



http://imgur.com/8OXockt



The form kick-off for this whole process is “autobody_optin” and here’s that title



http://imgur.com/bRoOvx2



Everything is published and from my standpoint it looks like I’ve done everything right so why, when I opt-in, is this triggering process not taking place?

Okay, I’m going to be as specific as I can… by using PICTURES! So, I’ve setup a campaign in Mautic and have been trying to test it out and it’s not working. The campaign is simple - someone opts-in to a form, they are then added to a specific list, and then sent an email (both actions happen immediately when triggered).

Yet, when I opt-in the form registers the opt-in, the campaign registers the opt-in, and the triggers simply don’t work - the opt-in is not added to the list specified nor sent the email.

Here’s what I’m looking at:

The Campaign Flow

http://imgur.com/cpivKck

As you can see here, I have marked opt-ins to be added to “autobody_optin_list” when triggered

http://imgur.com/0AWIghU

Here is that list, which is the same title

http://imgur.com/qeifHOr

Here you see that an email is also supposed to send upon being triggered “autbody nurture 1”

http://imgur.com/qeifHOr

Here is that same title email

http://imgur.com/8OXockt

The form kick-off for this whole process is “autobody_optin” and here’s that title

http://imgur.com/bRoOvx2

Everything is published and from my standpoint it looks like I’ve done everything right so why, when I opt-in, is this triggering process not taking place?