Mautic Community Forums

Thrive Leads API to Mautic Error

I am attempting to connect Mautic to Thrive Leads plugin in Wordpress through their API. It has a Mautic integration.



OAuth1 is not connecting at all, and I have read that there is a known issue with OAuth1 at present.



OAuth2 is returning a “500 Internal Server Error” .



The WP installation, as well as Mautic is on a VPS and both installations are https.



Any thoughts of what I might be missing?



Thank you!


I am attempting to connect Mautic to Thrive Leads plugin in Wordpress through their API. It has a Mautic integration.

OAuth1 is not connecting at all, and I have read that there is a known issue with OAuth1 at present.

OAuth2 is returning a “500 Internal Server Error” .

The WP installation, as well as Mautic is on a VPS and both installations are https.

Any thoughts of what I might be missing?

Thank you!

Click connect with service in the form field pop up, http://prntscr.com/cyt5qo and then create new connection choose html http://prntscr.com/cyt6cg.

Finally copy and paste mautic form directly into this. It should populate the fields, then you go through accordingly. Will pass all data correctly.

@SEOptiks I tried what you tried. That did not work.
I also cannot connect via OATH1 or OATH2.
OATH1 gives an unknown issue error
OATH2 gives a 500 INternal server error.

@MxyzptlkFishStix Do you mean my website or mautic?
They are both on different servers. Mautic on Amazon
Website here on a webhosting server.

I’ve changed my website url to

http://www.xxxx.com,http://xxxx.com

(not https)

Now I get this error:
{“error”:“redirect_uri_mismatch”,“error_description”:“The redirect URI provided does not match registered URI(s).”}

I am facing the same problem for some reason.

I was able to connect to mautic seamlessly first time. And had popups working fine with name and email address moving to mautic.

However, something in leadpages wasn’t working i thought it has to do with mautic connection i deleted it. Now I am trying to connect again and its giving me unknown error.

Thrive Leads connection fails if you have an old version of curl. Update curl to a newer version and it will be fixed!